Stäng

Få exklusiva erbjudanden på bilrekond i Göteborg rakt ner i din mobiltelefon. Ange ditt mobilnummer nedan.

* Genom att anmäla ditt telefonnummer ovan godkänner du att vi skickar erbjudanden om bilrekond till dig. Du kan när som helst avsluta våra utskick.

Tack, du är nu anmäld till våra exklusiva erbjudanden!

Rekonditionering

En rekonditionering innebär en noggrann rengöring och städning av bilen som återskapar nybilskänslan och fräschar upp. Den kan även öka livslängden och värdet på bilen. Läs mer »

Garanti i 3 år
Garanti i 3 år

Lackkonservering

DITEC lackkonserveringssystem är ett komplett långtidsverkande lackskyddssystem för nya eller nyare bilar.

Strålkastarrenovering

Med Dr Headlamp kan vi renovera dina strålkastarglas som blivit matta och repiga med åren. Vi fixar dem så att de blir som nya och du får ljuset tillbaka.

Garanti i 3 år
Garanti i 3 år

Solfilm

Det finns många anledningar till att montera solfilm på bilen. Filmen skyddar mot värme, insyn och ger bilen en helt ny look jämfört med tidigare.

Luktsanering

Dålig lukt i bilen kan avlägsnas genom att bilen foggas. Det innebär att vi gasar hela bilen med bakteriedödande medel. Vi anpassar gasen efter vilken lukt som ska neutraliseras. Utmärkt mot rökdoft, mögel, djur, matrester m.m.

Garanti i 3 år
Garanti i 3 år

Stenskottsskydd, helfoliering och fordonsdekor

Lacken på dagens bilar är otroligt tunn och känslig för stenskott, vill du slippa fula märken och värdeminskning så är det transparent stenskottskydd ett smart alternativ. När det talas om foliering tänker de flesta på bilar, vilket är vanligast för oss att foliera. Vi folierar allt från cyklar till konstorskyltar. Vi tar givetvis fram traditionell bildekor allt från enkla texter och logotyper till avancerade racedekorer. I en eller flera färger, printade, skurna eller både och.