Våra tjänster

ett brett urval utav bilvård

Rekonditionering

En rekonditionering innebär en noggrann rengöring och städning av bilen som återskapar nybilskänslan och fräschar upp. Den kan även öka livslängden och värdet på bilen. Läs mer »

Lackkonservering

DITEC lackkonserveringssystem är ett komplett långtidsverkande lackskyddssystem för nya eller nyare bilar. Läs mer »

Ceramic Ultra

DITEC® Ceramic Ultra är en långtidsverkande keramisk lack- behandling som ger lacken ett ökat skydd mot smuts, UV strålar, oxidering, repor, trafikfilm, insekter och etc. Läs mer »

Glasbehandling av vindruta

Glasbehandling skyddar bilens rutor. Det verkar genom att man arbetar in medlet i glaset och därigenom ökar tätheten i rutan. Läs mer »

Strålkastarrenovering

Med Dr Headlamp kan vi renovera dina strålkastarglas som blivit matta och repiga med åren. Vi fixar dem så att de blir som nya och du får ljuset tillbaka. Läs mer »

Solfilm

Det finns många anledningar till att montera solfilm på bilen. Filmen skyddar mot värme, insyn och ger bilen en helt ny look jämfört med tidigare. Läs mer »

Luktsanering

Dålig lukt i bilen kan avlägsnas genom att bilen foggas. Det innebär att vi gasar hela bilen med bakteriedödande medel. Vi anpassar gasen efter vilken lukt som ska neutraliseras. Utmärkt mot rökdoft, mögel, djur, matrester m.m. Läs mer »

Vill du veta mer?

Kontakta oss